Små, små bebiskläder & boande
Jag har en ”liten” lista som jag påbörjade när jag gick hem från jobbet, med lite projekt som jag vill ha avklarade innan bebisen kommer (eller mest troligt får något sparas tills efter...). Mest är det olika städgrejer inne, typ städa ur köksskåpen och sånt kul, men så måste det ju även förberedas till bebisen här hemma. Vi hade ju tänkt oss att utbyggnaden (som inte ens påbörjats ännu...) skulle ha kommit en bra bit vid det här laget, så jag har därför väntat med att göra någonting. Insåg dock att vi kommer få ha det i denna storleken i början med bebisen, och därför var det lika bra att sätta igång. 
 
Det första jag tog tag i vad gällde bebisen var att tvätta upp kläderna, blev så sugen när det var finväder och man kunde hänga ut tvätt. Och vilken konstig känsla det är att hänga upp de där små, små kläderna på tork! Har liksom fortfarande inte riktigt fattat att det faktiskt ska komma en liten som ska få plats i de där kläderna. Skum känsla. Bygga ihop byrån jag köpte tidigare i våras fick jag ju också göra, så vi hade någonstans att göra av kläderna. 
 
 
Förra veckan tog jag sedan tag i nästa del, skötbordet och sedan vaggan. Det fick bli lite provisoriskt så länge eftersom det som sagt inte kommer vara såhär litet så många veckor till, men det blev faktiskt himla bra ändå! 
 
 
Samma vagga som min farfar gjort till mig, och som både jag och båda storasystrarna sovit i (eh, ja, någon enstaka gång i alla fall...). Mobilen som hänger över skötbordet har Mejan pysslat. Så nu lilla bebisen, är vi faktiskt typ redo för din ankomst! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress