Vecka 37
Jag har redan hunnit in i vecka 37, det går minsann sådär med graviditetsrapporterandet denna gången... ;-) Typiskt tredje barnet kanske?! 
 
Nu börjar det kännas att det börjar bli klart. Jag är ganska klar med det här nu, har jag känt bara sista sisådär tre dagarna. Sista dagarna har det även känts som att bebisen har sjunkit ner en del, jag hoppas att det stämmer. De senaste kontrollerna hos barnmorskan har huvudet legat nedåt som det ju ska, men den har fortfarande varit fullt rörlig. 
 
En del sammandragningar har jag, inget som direkt gör ont, men det är däremot obehagligt. Rörelserna börjar också bli ganska obehagliga nu. Jag är trött i kroppen och får ont i svank/bäcken när jag rört mig i vissa lägen, men mår för övrigt faktiskt oförskämt bra. Relativt pigg (inte för att jag anstränger mig så mycket) och så annars. Känner mig dock extremt stor nu och har svårt att böja mig och sådär. 
 
Tror att jag lagt på mig lite väska också sista dagarna. Dels känner jag mig "tyngre" i kroppen, och dels vägde jag mig igår och har på 1½ vecka gått upp 4 kg (!). Inte riktigt normalt då jag innan under graviditeten hade gått upp ca 10 totalt, haha. Jag tycker att fötterna känns lite svullna och har lite svårare än vanligt att böja på tårna och så. 
 
Jag pluttade in SF-måtten på kurvan efter förra besöket, tillsammans med Meja och Junos. I början låg jag strax under måtten med dem, men nu verkar det ligga ganska jämnt. Ska bli spännande att se hur stor denna krabaten blir!
 
 
 
När jag kollar dessa bilderna tycker jag magen känns mycket lägre än med de andra två. Den går liksom mer "rakt ut" där nere än den gjort med dem.
 
Nu återstår det och se när den behagar kika ut, för nu är den ju faktiskt klar där inne i magen. 3 veckor kvar enligt beräknat datum. Meja kom 4 dagar innan och Juno på beräknat datum. Spännande!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress