Vecka 39
Japp, då är vi inne i (och snart ute ur också för den delen) vecka 39, och nu känner jag mig verkligen färdig med att vara gravid! Har en del sammandragningar, och varje gång bara önskar jag att de ska göra ont och komma lite tätare, så att det faktiskt är någonting på gång. Men nej, ännu ingen bebis (dock är detta inlägget förberett igår förmiddag, så man vet ju aldrig hur det är nu när det väl kommit upp, hehe).
 
Jag mår dock ganska bra ändå, så jag ska absolut inte klaga. Jag är så glad att graviditeten gått så smärtfritt som den har, trots småsaker som yrsel och sådär så har jag mått förhållandevis bra hela tiden och är så nöjd med dessa månader. Det ska nu bli otroligt spännande att se vad det är för en bebis som gömmer sig där inne, både vad gäller kön, temperament o.s.v.
 
Efter förra veckans barnmorskebesök. Ligger strax under de andra i mått. Hoppas att jag slipper nästa besök som inte är förrän fredag 1/6, men vi får se.
 
Haha, ser ut att vara en riktig hängmage denna gången! Inte riktigt så i "verkligheten" dock. Har än så länge sluppit fler bristningar, vilket är skönt.
 
Med Juno på dop & nu i helgen på konfirmation
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress