110328 - Förkylning

I lördags var klockan ställd eftersom jag skulle iväg och sjunga på dop på förmiddagen. Lägligt nog vaknade jag förkyld, tack och lov inte så farligt i halsen, mest lite täppt i däsan. Trots förkylningen kändes det faktiskt som att sången gick helt okej :) Var först och övade med han som skulle spela, en himla trevlig man! Han gillade min röst väldigt mycket sa han, så sjukt kul att höra! De som hade dopet har filmat, så jag ska se om jag kan få tag i det sen. I alla fall så blev sångerna "Älskade barn", som vi även hade på Mejas dop, och "Som en bro över mörka vatten".



På hemvägen åkte jag förbi och hämtade upp Disa (mammas och deras hund) som vi skulle passa, och när vi kom hem var det förberett här hemma för lite langos-våfflor på uteplatsen. Så förbaskat gott var det, och att vi satt ute gjorde ju inte saken värre precis ;) Både vi (jag, M & hans bror) & Meja bara vräkte i oss!



...och om ni undrar varför vi bara har ett minibord så rasade snön ner och tog sönder vårt andra =/

Efter maten satte jag mig i solen en liten stund, både jag och Disa bara njöt i de varma strålarna!



På eftermiddagen blev det lite promenad och sådär, bara riktig mysdag! :)

Igår var det dags för simskola på morgonen igen. Inte sådär jättesugen på att gå upp och bada då förkylningen var värre, men jag hade inte hjärta att skicka och säga att jag inte kom så samma morgon. Tiden gick ganska snabbt i alla fall, sen blev det hem igen för lite god brunch med mina hjärtan hemma. Äggröra och bacon :) Mmm!
På eftermiddagen hade vi möte med kören om vår show vi ska ha i höst, eller ja inte hela kören, men vi i "planeringsgruppen". Det kommer nog bli super tror jag :D

Då vi åt lunch ganska sent igår blev det bara lättare kvällsmat sen på kvällen, frågade Meja om hon ville ha gröt eller så, men nej, och inte yoghurt, och inte macka o.s.v. Frågade sen om hon ville ha pannkakor, och det ville hon! Så det blev lite pannkaka med skivad banan till henne, det gick minsann ner, 1½ pannkaka! :)



Idag började dagen med skola, intro till vår valbara kurs "Teknik i vården". Det ska nog bli bra det här! :) Lite studiebesök och så inplanerat, så det ska bli kul.

Lotta, mamma till Lucas

Ingen dålig våffla!!! =) Gött!

Elin

Åh vad härligt det såg ut, ni har verkligen vår! :-)

Lina

Åh vad mysigt och hejsan hoppsan vad god våfflan ser ut! :)



Hoppas ni har en underbar dag.

Malin

men åh så mysigt, tänk om man kunde sitta så där ute nu här uppe hos oss :-) Fortfarande snö här men plussgrader och sol iaf, så snön borde inte stanna kvar så länge :-)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress