111006 - Helgen m.m.

I lördags började jag och Mejan dagen med hennes gympa! Eller nej, där ljög jag, vi började dagen med en alldeles förträfflig frukost, första efter Fitnessfighten ;) (om ni vill se mina resultat från Fitnessfighten, klicka här! Och var med själva nästa gång, rekommenderar det till ALLA oavsett om du är ute efter viktnedgång, att få bättre kondition & styrka eller att bara "tighta" till kroppen lite!) I alla fall, efter frukosten var det gympa som stod på schemat. Meja hade nog vaknat lite på fel sida för hon var inte riktigt som hon brukar. Gjorde lite vad hon själv kände för ;)




Resten av dagen blev det mys med Mejan, ont i magen p.g.a. magkatarren och så. Vi fixade i alla fall ihop lite pannkakor till lunch som vi åt med Keso, hallon & banan. Supergott tyckte vi båda!





På kvällen bar det av på lite fest med pappas och deras gamla gäng ute i Torhamn. Mycket trevligt, lite lekar och så, exotisk planka och fika. Magkatarren satte dock stopp för fikan för min del och det blev en ganska tidig kväll!



Om det lilla som har hänt denna veckan får det komma en uppdatering ikväll, nu är det nämligen praktikdags! :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress